Eurostar Londen

Snel en makkelijk naar hartje Londen met de trein

De makkelijkste en meest comfortabele manier om naar de Britse hoofdstad te reizen, is met de Eurostar. Londen ligt met de hogesnelheidstrein op amper 2 uur van Brussel-Zuid. Er sporen tot 10 treinen per dag tussen Brussel en de bruisende Britse hoofdstad.

In Standard reis je al vanaf € 88 pp H/T. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs van je treinticket. Er is een speciaal tarief voor wie jonger is dan 26 of ouder dan 60. Kinderen tot 4 jaar reizen gratis, op de schoot van de ouders.

Wil je nog meer comfort? Probeer dan eens Standard Premier, Eurostar’s eerste klasse voor vrijetijdsreizigers. Je geniet van een hapje en een drankje opgediend aan je zitplaats, gratis kranten en tijdschriften, extra veel beenruimte en een VIP-gevoel vanaf € 190 pp H/T.

In Londen kom je aan in St Pancras International. Dit prachtig gerenoveerde eindstation van Eurostar Londen is een bezienswaardigheid op zich: het station heeft niet alleen een magnifieke architectuur, het biedt ook onderdak aan tal van shops, restaurants én de langste champagnebar van Europa. Ideaal dus voor een eerste kennismaking met de stad of om je weekendje Londen in stijl af te sluiten.

Dankzij de 7 metrolijnen in St Pancras International en het nabijgelegen King’s Cross, bereik je bovendien vlot alle uithoeken van de stad. Zo haal je het maximum ook je verblijf in Londen.

2 FOR 1 met je Eurostarticket: 2 toegangstickets voor de prijs van 1 in tal van Londense musea

Wist je dat je Eurostarticket geld waard is? Hou je ticket van de heenreis goed bij als je tijdens je citytrip in Londen een museumbezoek hebt gepland. Dankzij je treinticket krijg je immers 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in de tal van topmusea in Londen (National Portrait Gallery, Tate Britain, Tate Modern, The British Library, The Britisch Museum, The National Gallery, Science Museum, Victoria & Albert Museum).

Meer info over het 2 FOR 1-aanbod vind je hier

Spaar voor korting op je volgende trip naar Londen met Eurostar Plus Points

Als je je treintickets online reserveert via www.eurostar.com, kun je bij elke trip punten sparen voor korting op je volgende reis naar Londen. Per 300 punten krijg je een voucher van € 20. Ga je niet niet vaak naar Londen? Geen nood! Ook je vrienden en familie kunnen meesparen voor jou.

Groen reizen met Eurostar

Reizen met de trein is goed voor het milieu. Je kan je Eurostar Londen tickets dan ook kopen met de Sodexo Eco Pass. Dit kan wel enkel in combinatie met een hotelovernachting. Dit aanbod is alleen maar beschikbaar via Jetaircenter, Transeurope, Holidayline of een Thomas Cook Travelcenter in België.

Meer info en tickets via Eurostar.com

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Eurostar Londen, 5.0 out of 5 based on 1 rating