Vervoer Londen

Je staat sneller in Londen dan je denkt!

Plan je een weekendje naar Londen? Zeker doen! Londen bevindt zich slechts op een boogscheut van België. In amper 2u kan je de sfeer van de Britse hoofstad al opsnuiven. Er zijn tal van mogelijkheden qua vervoer: Londen met de trein, het vliegtuig of de boot. Aan jouw de keuze.

Naar Londen met de Eurostar

De makkelijkste en meest comfortabele manier om naar Londen te reizen is ongetwijfeld met de Eurostar. Deze hogesnelheidstrein brengt je vanuit Brussel-Zuid naar St Pancras International, pal in het centrum van Londen.

Met de trein naar Londen, een snelle en makkelijke manier! Enkele voordelen:

  • Brussel-Londen in minder dan 2 uur
  • Check-in tot 30 min. voor vertrek
  • Tot 11 treinen per dag in beide richtingen
  • Je arriveert in London St Pancras International, in het hart van de stad
  • Vanuit St Pancras Internation heb je makkelijk toegang tot het openbaar vervoer
  • ’2 voor de prijs van 1′-toegang voor tal van tentoonstellingen dankzij je Eurostarticket

Heen en terug met de Eurostar kan al vanaf € 88 per persoon in Standard klasse. Hoe vroeger je boekt, hoe minder je betaalt trouwens. Op tijd boeken is dus de boodschap! Je vindt hier meer info over de prijzen van de Eurostartickets.

 

Eurostar Londen - goedkope tickets

 

Naar Londen met het vliegtuig

Je kan natuurlijk ook met het vliegtuig naar Londen. Dat kan o.a. vanuit Zaventem. Het vliegtuig is een goed alternatief als je al lang op voorhand weet wanneer je naar Londen wil reizen. Als je vroeg boekt, heb je zeker een lage ticketprijs. Brussel Airlines brengt je snel naar Londen aan het goedkoopste tarief. Klik hier voor het volledige aanbod.

Een andere aanbieder van vliegtuigtickets is  Connections. Klik hier voor een overzicht van alle vluchten via Connections.

Londen per boot

Zoek je een low-budget oplossing om naar Londen te reizen? Dan is vervoer Londen met de boot een goed alternatief. Tenminste als je geen last hebt van zeeziekte. Je vertrekt vanuit Calais en wordt per boot overgezet naar Dover. Die overtocht duurt zo’n 90 min. Je kan ook vanuit Oostende vertrekken en komt dan aan land in Ramsgate. Vanuit beide locaties is het nog een tijd rijden tot Londen centrum.

Meer informatie over reizen naar Londen met de boot, vind je op Ferry-Oostende.

Lees hier meer over openbaar vervoer Londen.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 3.8/5 (18 votes cast)

Vervoer Londen, 3.8 out of 5 based on 18 ratings