Restaurants – citytrip Londen

In Londen is er een grote verscheidenheid aan restaurants. Alle soorten keukens komen eraan bod, dankzij de multi culturele samenleving. De Londense wijken Soho en Chinatown staan hier bekend voor. Maar ook de gerenommeerdere internationale keuken heeft een plaats in Londen met 42 sterren restaurants is Londen een waar culinair gebied. Bekende TV koks zoals Antonio Carluccio, Jamie Oliver en Gordon Ramsey hebben er meerdere restaurants.

Natuurlijk Londen is ook gekend voor de typische Engelse pub. Daar kan u allerlei soorten Engels bier vinden. Maar ook de gekende gerechten zoals fish and chips, black pudding en mash worden er geserveerd. In Londen vindt u zeker iets dat perfect bij u past tijdens uw citytrip Londen. Meest gekend is ‘Micky’s Fish and chips‘, hier kan u nog traditioneel Fish and Chips afhalen, gewikkeld in papier. Echt smullen! Adres: 29 Norfolk Place, Paddington

FishandChips

Enkele aanraders

 

Island Restaurant & Bar

Franse keuken
Budget £25 persoon
Modern kader, waar u gezellig en lekker kan eten en achteraf kan u in de aangename bar nog gezellig vertoeven.
www.islandrestaurant.co.uk

 

Carluccio’s

Italiaanse keuken
Budget £15-20 persoon
De bekende TV chef Antonio Carluccio heeft in London verscheidende Italiaanse restaurants, waar zijn meest bekende recepten zorgvuldig worden klaargemaakt. U vindt zeker een Carluccio restaurant bij uw hotel in de buurt. Bekijk de website voor meer info.
www.carluccios.com

 

Oliveto’s

Italiaanse keuken
Budget £15-20 persoon
Oliveto is een heel modern en stijlvol Italiaans restaurant, u kan er de lekkerste pasta’s en pizza’s eten tegen redelijke prijzen. Het restaurant heeft een schitterende ligging, het is gelegen in de buurt van Eaton Square, één van de duurste plaatsen in Londen.
www.olivetorestaurant.com

 

Belgo Centraal

Belgische keuken
Budget £30 per persoon
Heeft u zin in typische Belgische kost? Zoals mosselen met frieten? Of lekkere chocomousse? Ga dan zeker naar een Belgo restaurant, u zal u er direct thuis voelen.
www.belgo-restaurants.co.uk

 

Momo

Noord Afrikaanse keuken
Budget £25 per persoon
Momo, dat staat gelijk aan een avontuur in Noord-Afrika. Geniet van couscous en tagines zoals u die nog nooit van uw leven geproefd hebt.
www.momoresto.com

 

Gordon Ramsey

Hoofdzakelijk Franse en Europese keuken
Budget: iets duurder maar zeker de moeite.
Gordon Ramsey heeft 11 restaurants in London, allemaal met een gereputeerde naam. Van lekkere grill restaurants tot de verfijnde nieuwe Franse keuken. Om een lijst van de hotels te bekijken, bezoek dan zeker de website.
www.gordonramsay.com

 

Nahm

Thaise keuken
Budget: £55 per persoon.
Het spectaculaire Thaise restaurant Nahm bevindt zich in The Halkin hotel. Het menu is gebaseerd op de gedenkboek-keuken, een oude Thaise gewoonte waarbij de favoriete recepten van een overleden familielid worden vastgelegd. Naar ons persoonlijke mening één van de top restaurants in London. Dit maakt uw citytrip naar London volledig af!
www.nahmrestaurant.com

 

Restaurant gidsen

Aangezien het niet makkelijk is om zo maar een keuze te maken waar u zou willen gaan eten, tonen we u enkele online restaurant gidsen die u zeker kunnen helpen met uw keuze. Op deze sites staan de meningen van kenners en reviews van de bezoekers.

  • www.london-eating.co.uk : één van de meest volledige websites, u kan er zoeken op buurt, budget en soort keuken.
  • www.timeout.com : anonieme reviews van experts, de belangrijkste restaurants in Londen komen aan bod.
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

Restaurants – citytrip Londen, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

 

Geef commentaar

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT:
Sign up for Newsletter: