Musea Londen – toppers voor uw citytrip Lonen

Tijdens uw citytrip Londen moet u zeker enkele musea bezoeken. De culturele beleving in Londen is van een wereldklasse. Cultuur fanaat of cultuur barbaar, de Musea Londen bieden voor elk wat wils. 

Science Museum

Dit museum is geschikt voor jong en oud en is de grootste in zijn soort. De tentoonstellingen zijn gespreid over verschillende verdiepingen en behandelen onderwerpen zoals: de toekomst, de digitalisering van geluid (muziek) en beeld, het menselijk brein en zo veel meer.  Altijd al eens een 3D-film willen zien? Bezoek dan het Science Museum en kijk naar de wondere natuur in de IMAX Cinema.

Toegangsprijs: gratis

Adres: Exhibition Road, South Kensington, London , SW7 2DD.

 

 

Natural History Museum

Dit museum is gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Londen. Heb je altijd al eens willen weten hoe een aardbeving voelt? Of ben je benieuwd of dinosaurussen echt wel zo angstaanjagend waren? Neem dan zeker een kijkje!

Toegangsprijs: gratis (behalve voor sommige tijdelijke tentoonstellingen)

Adres: Cromwell Road, London, SW7 5BD

 

 

Tate Modern

Bent u een liefhebber van moderne kunst? Dan voelt u zich waarschijnlijk als een vis in het water in het Tate Modern. In dit museum zijn kunstwerken te zien van invloedrijke kunstenaars vanaf de jaren 1900 tot nu. Heeft u altijd al eens een echte Andy Warhol, Jackson Pollock of Picasso willen zien? Haast je dan naar de Tate Modern!

Toegangsprijs: gratis (behalve voor grote tentoonstellingen)

Adres: Bankside,London, SE1 9TG

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Musea Londen – toppers voor uw citytrip Lonen, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

 

Geef commentaar

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT:
Sign up for Newsletter: